Vacature fulltime Allround Productiemedewerker

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Allround productiemedewerker.

Functieomschrijving:

In deze veelzijdige functie levert u een bijdrage aan de productie van aluminium en stalen producten. Dit gebeurt veelal met behulp van speciaal machines. Interesse in het leren bedienen hiervan is dan ook een vereiste voor deze functie. Daarnaast behoren ponsen en montage ook tot de werkzaamheden. Het is een zelfstandige baan waarbij u, ook in teamverband, goed moet kunnen functioneren.

Functie-eisen:

  • Opleiding richting metaal
  • Relevante en aantoonbare werkervaring in de (metaal)techniek is een pre
  • Flexibele instelling
  • Leergierig
  • Staat voor kwaliteit
  • Gemotiveerd
  • Weet van aanpakken
  • Passie voor machines en aantoonbare ervaring in de metaaltechniek (stansen, ponsen, knippen, zagen)
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wie zijn we:

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijvencomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems.

 

 

Van der Valk Horti Systems is een vooruitstrevend bedrijf dat zich volledig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek- en schermmaterialen voor de glastuinbouw. Met onze unieke systemen leveren wij al decennia een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde verduurzaming van de glastuinbouw.

 

 

Van der Valk Solar Systems is één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een vestiging met kantoor en magazijn in de UK. 

 

Wat bieden we:

Na gebleken geschiktheid bieden wij u een vaste baan van 40 uur per week in een dynamisch bedrijf met en prima werksfeer. Bent u de positief ingestelde collega die dit professionele team wil komen versterken? Wij bieden u een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe reageer je:

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren via: jbroos@valksystemen.nl.

Download de brochure

"De innovatieve samenwerking met Van der Valk bevalt al vele decennia goed!"

SchermNed B.V.

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27