Vacature Logistiek medewerker

Om de verdere groei van onze organisatie mogelijk te maken zijn wij opzoek naar een kwaliteitsbewuste en servicegerichte Logistiek medewerker - fulltime.

Functieomschrijving:

In de functie van Logistiek medewerker verzamelt u materialen voor de orders en draagt u zorg voor het verzendklaar maken van deze orders. Daarbij bewaart u het overzicht en zorgt u dat het magazijn een nette en opgeruimde uitstraling heeft. Tevens is het van belang dat u zeer secuur te werk gaat bij het controleren van de binnenkomende goederen. Tot uw taken behoort het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een heftruck en/of bovenloopkraan. U bent verantwoordelijk voor een optimale service aan de klant.

Functie-eisen:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Servicegericht
  • Secuur
  • Collegiaal en flexibel
  • Focus op efficiency en kwaliteit

Wie zijn we:

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijvencomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems.

Van der Valk Horti Systems is een vooruitstrevend bedrijf dat zich volledig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek- en schermmaterialen voor de glastuinbouw. Met onze unieke systemen leveren wij al decennia een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde verduurzaming van de glastuinbouw.

Van der Valk Solar Systems is één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een vestiging met kantoor en magazijn in de UK.

Hoe reageer je:

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren via: jbroos@valksystemen.nl.

Download de brochure

"De innovatieve samenwerking met Van der Valk bevalt al vele decennia goed!"

SchermNed B.V.

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27