« Naar nieuwsoverzicht21.02.2018

Bent u erbij? HortiContact - stand 205

... u bent welkom in stand 205!

Op HortiContact komen ondernemers die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt. Natuurlijk zijn wij ook weer van de partij.

Graag vertellen we u daar welke innoverende projecten we dit jaar wereldwijd hebben mogen helpen realiseren. En lichten we u in over wat ons op dit moment bezighoudt. Zoals de verkoop van onze 5 miljoenste KliMax!

5 miljoen keer KliMax!

... en dat is nog lang niet de climax

Het KliMax Compact slipsysteem is uitgegroeid tot dé standaard op schermgebied. KliMax bespaart energie en levert lichtwinst op. Met z'n 3, 6 of 9 kilo weerstand is hij de krachtigste in zijn soort en vangt moeiteloos de rek en krimp van uw kas op door óveral te zorgen voor een stevige afdichting van uw scherm.

Perfectie in elke situatie!

De KliMax is er in verschillende varianten. Zo is er de standaard KliMax, de KliMax voor de XL-Driveline (met geanodiseerde aluminium buis), de KliMax voor bevestiging aan een buis 19 en de KliMax Slide. Samen goed voor perfectie in elke situatie.

Reeds 5 miljoen exemplaren van het KliMax systeem zorgen er inmiddels voor dat kwekers wereldwijd dagelijks kunnen vertrouwen op een uiterst nauwkeurige schermtechniek. Dit komt neer op 7.500 ha. kas! Dat schept vertrouwen, vindt u niet?

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27