« Naar nieuwsoverzicht14.01.2014

Van der Valk op Tuinbouw Relatiedagen, stand 209

Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem treft u alles wat u nodig heeft in de tuinbouwsector. Van der Valk Systemen is ook dit jaar weer van de partij. In onze stand (standnummer 209) kunt u kennismaken met onze nieuwste innovaties.

Het Valk-Quattro-Plus intrek- schermprofiel bijvoorbeeld. Voor o.a. het volledig automatisch doekintrekken van elk type schermdoek of zelfs folie.

 

Of het Smartscreen trek-trek schermsysteem, een compleet nieuw aandrijfprincipe. Voor een nauwkeurige schermregeling bij schermafdelingen tot zelfs 300 meter, maar ook voor afzonderlijk bestuurbare kopgevelvakken.

 

Of het GreenTop buitenscherm voor de goedkoopste manier om te koelen. 

 

Of de Floating Solar, een drijvende solarinstallatie, ook erg geschikt voor waterbassins. Voor het opwekken van duurzame energie, maar ook voor de reductie van algengroei en waterverdamping. Doordat de watertemperatuur wordt verlaagd, zit er meer zuurstof in het gewaswater.

 

U vindt de Floating Solar tijdens de beurs daar waar hij hoort: op het water!

 

Kijkt u bij aankomst via de brug recht tegenover de ingang van de evenementenhal maar eens over de reling: u kunt hem niet missen!

 

We zien u graag op de beurs!

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27