« Naar nieuwsoverzicht05.06.2014

Drie verrassingen op GreenTech!

Op 10, 11 en 12 juni vindt in RAI Amsterdam de nieuwe vakbeurs GreenTech plaats. Op deze beurs komen marktleiders en innovators uit de tuinbouwketen bijeen voor inspiratie en informatie over de laatste ontwikkelingen in de branche.  
Van der Valk Systemen zal eveneens aanwezig zijn (stand 11.122) met enkele spraakmakende innovaties. In deze nieuwsbrief geven we u een glimp van wat u daar van ons kunt verwachten op het gebied van luchtmechaniek en schermmaterialen.

2SaveEnergy® kas: > 40% energiebesparing!

De 2SaveEnergy® kas is een revolutionaire duurzame Venlo-kas, waarbij het dek wordt geïsoleerd door direct onder het glas een laag F-CLEAN® aan te brengen.

Resultaat:

• energiebesparing van > 40%

• productieverhoging van > 5%

• korte terugverdientijd.

 

2SaveEnergy® kas is een ontwikkeling van een consortium van bedrijven bestaande uit VDH Foliekassen, AGC Chemicals, BOAL Systemen en Van der Valk Systemen i.s.m. Wageningen UR. Lees hier meer.

XL DriveLine: tot 50% langere schermafdelingen!

Met XL DriveLine kunnen schermafdelingen tot 150 meter worden bediend. Door de bovenste staaldraad te vervangen door een massieve staal-as is zeer nauwkeurige schermregeling mogelijk.

Daarnaast kunnen een complete aandrijfas en een rij omkeerwielen worden uitgespaard en zal door het gebuik van duurzame materialen minder onderhoud nodig zijn. Lees hier meer.

Demokoffer

Van der Valk Systemen heeft een schitterende demonstratiekoffer ontwikkeld. De koffer bevat alle componenten van onze schermsystemen en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties en beurzen.
Voor het overtuigend presenteren van producten van Van der Valk Systemen volstaat vanaf nu slechts het openen van deze koffer.

Originele Van der Valk Voetbal!

Kijkt u ook uit naar het komende WK? Wij wel!  Om goed in de stemming te komen hebben wij een prachtige voetbal laten maken. Op GreenTech geven we een gelimiteerd aantal ballen weg.
Wilt u in het bezit komen van zo'n originele Van der Valk Systemen voetbal? Wordt dan nu alvast volger op Twitter en laat u verder informeren in stand 11.122 op GreenTech.  Direct naar onze twitterpagina? Klik hier: @Valksystemen    U bent van harte welkom in onze stand 11.122 op GreenTech Amsterdam! 

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27