« Naar nieuwsoverzicht15.05.2014

Energie besparen met het GreenTop buitenscherm

Het gebruik van een buitenscherm kent vele voordelen. Kwekers van orchideeën, rozen en diverse soorten potplanten verkrijgen met een buitenscherm het gewenste klimaat. Warmte wordt immers al buiten de kas 'weggeschermd' en is in tegenstelling tot krijten inzetbaar op ieder gewenst moment.

Daarnaast neemt door een buitenscherm de behoefte voor aanvullende koeling en bijbelichting af, waardoor het electriciteitsverbruik daalt. Bovendien kan in combinatie met optionele zonnepanelen een belangrijk deel van de elektriciteitsbehoefte op het juiste moment worden opgewekt.

Het GreenTop buitenscherm gaat verder

Het speciaal door Van der Valk Systemen ontwikkelde GreenTop buitenscherm wordt, in tegenstelling tot traditionele buitenschermen, op de nok van de kas gemonteerd. Een groot verschil hierbij is dat het GreenTop buitenscherm een zeer ranke constructie heeft, waardoor de lichtonderschepping minimaal is.

De voordelen van het GreenTop buitenscherm:

• Unieke constructie op nok van de kas met minimale lichtonderschepping • Goten en kasdek vrij toegankelijk voor dekwassers en servicewagens • Geen vuilophoping in goten • Kan geplaatst worden nadat de hele kas is afgebouwd en beglaasd    • Ontwikkeld in samenwerking met TNO en daarmee verzekerbaar

Bekijk hieronder het GreenTop buitenscherm in werking

(Duur: 1 minuut - Locatie: Ter Laak Orchids in Wateringen)

Klik hier voor meer informatie over het GreenTop buitenscherm of neem contact op via onderstaande gegevens.

 

U bent ook van harte welkom in onze stand 11.122 op GreenTech Amsterdam! 

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27