« Naar nieuwsoverzicht06.02.2015

Everybody wants 2SaveEnergy op de Tuinbouw Relatiedagen!

Heeft u ons gemist vorige week op de IPM? Dan volgt hier de herkansing! Van 10 t/m 12 februari zijn wij aanwezig op de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem. U kunt ons vinden in stand 210. 

 

Wie streeft naar optimale klimaatcontrole en maximale energiebesparing zal een bezoek aan onze stand zeker bevallen. Wij geven u daar niet alleen een overzicht van ons uitgebreide productassortiment op het gebied van luchtmechaniek en schermmaterialen, maar laten u ook kennismaken met iets dat wij als revolutionair beschouwen...

 

Bron video: KAS techniek  

Standnummer 210

2Save Energy® is een nieuwe, praktische en betaalbare oplossing voor energiezuinig telen. Dit universele kasdek voor Venlo-kassen omvat een buitenste laag van helder glas met een dubbele antireflectie coating en een onderste laag van zeer duurzame, diffuse F-CLEAN film, met daartussen een ventileerbare spouw. Dankzij slimme keuzes en ingenieuze technologie is dit het eerste kasdek dat een hoge isolatiewaarde en dito lichttransmissie op betaalbare wijze combineert. 
De eerste testresultaten op het gebied van lichttransmissie, productiecapaciteit en energiebesparing zijn veelbelovend.   Bekijkt u voor meer informatie hier onze brochure of bezoek ons op de TBR! 

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27