« Naar nieuwsoverzicht23.04.2012

Familiedag Van der Valk groot succes

Zaterdag 21 april werd bij Van der Valk Systemen en Van der Valk Solar Systems in Monster een familiedag gehouden. Het bedrijf opende die dag de deuren voor familie en vrienden van collega's. Tijdens een rondleiding langs de machines in productie, de vele demo-opstellingen (van zowel de tuinbouwproducten als de solar montagesystemen) kwamen de aanwezigen veel te weten over het bedrijf. Ook de tekening voor de geplande uitbreiding van het kantoor werd getoond. Met meer dan 600 bezoekers werd het een geslaagde dag met veel verrassende activiteiten. 

Voor de festiviteiten was de locatie van Van der Valk Systemen en Van der Valk Solar Systems in Monster tot evenementenlocatie omgetoverd. De gasten konden tijdens de rondleiding genieten van allerlei activiteiten. Geïnteresseerden mochten een segway ritje te maken op het grote bedrijventerrein. De kinderen konden een bewegend zonnepaneel bedienen of een ritje maken op een pony. Als laatste eindigden de gasten in de feesthal, waar men kon genieten van een hapje en een drankje.

 

 

Bezoekers waren onder de indruk van het bedrijf. 'Wat is het hier groot en schoon!' waren veel gehoorde opmerkingen. Ook het enthousiasme van zowel medewerkers als directie bleef niet onopgemerkt. De 'drive' om met elkaar het hoogst haalbare te realiseren was voelbaar en kwam tot uiting op deze dag. De boodschap was dan ook duidelijk: de bedrijven Van der Valk Systemen en Van der Valk Solar Systems zijn klaar voor de toekomst en daar zijn ze trots op!

 

Meer weten over Van der Valk Systemen? Kijk elders op deze site.

Meer weten over Van der Valk Solar Systems? Kijk hier.

Kijk voor meer foto's van de familiedag op onze Facebookpagina

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27