« Naar nieuwsoverzicht30.05.2022

Bezoek ons op GreenTech

GreenTech wordt gehouden van 14-16 juni 2022 in RAI Amsterdam en is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie. 

In deze mailing geven we je enkele goede redenen om onze stand 01.100 te bezoeken.

Onze specialisten in Folie- en Venlo-systemen Rob, Jack, Fokke, Jos en Sander staan je graag te woord. Klik hier om direct een afspraak te maken!

Ben jij scherminstallateur in Foliekassen?

Dan sta jij dus keer op keer voor een uitdaging. Hoe stel je het beste systeem samen uit het grote aanbod schermartikelen? Hoe maak je de juiste keuze, zowel voor jezelf als voor de kweker?

Met de ValkPoly+ bieden wij jou één compleet systeem: hoogwaardige hardware tegen een concurrerende prijs incl. gratis, gebruiksvriendelijke software.

In onze stand laten we je onze nieuwe demo zien. Samen met de bijbehorende video's en flyer kun je als installateur of kweker exact zien wat je in huis haalt. Vraag ons ook naar gerealiseerde projecten wereldwijd!

Ontwerp je eigen Poly project!

Met de door ons ontwikkelde ValkHortiPlanner kun je eenvoudig en snel je eigen project calculeren. Maak een account aan, vul de projectgegevens in en customize je floorplan. Klaar? Dan download je met één druk op de knop de materiaallijst en het projectrapport. Ideaal om mee te nemen naar je klant!

Benieuwd hoe dit werkt of wil je het zelf eens proberen? Onze specialisten op de stand laten het je graag zien.

Systemen voor Venlokassen

Het rendement van een teelt is voor een belangrijk deel afhankelijk van het klimaat in de kas. Het luchtmechaniek en de scherminstallatie die wordt toegepast levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van dit klimaat.

We hebben nieuwe afbeeldingen en video’s ontwikkeld om onze systemen en luchtmechanieken nóg duidelijker in beeld te brengen. Om jou als kassenbouwer of  scherminstallateur te informeren, maar ook om jou een extra hulpmiddel te geven om je verhaal te ondersteunen wanneer je kwekers te woord staat.

Nog even onze sterke merken op een rij:

 

  Luchtmechanieken

  ValkTrussRail          

  Railsysteem     

  Conventioneel kasdek

  ValkTwinRail           

  Railsysteem     

  Semi-open kasdek 

  ValkCabrioRail         

  Railsysteem     

  Volledig open kasdek

 

  Scherminstallaties

  ValkScreenVision

  Horizontaal

  Geavanceerd

  ValkTriplePlus    

  Horizontaal

  Conventioneel

  ValkGreenTop         

  Horizontaal

  Outdoor

  ValkGableVision       

  Verticaal     

  Geavanceerd

 

Vraag ons naar de voordelen op GreenTech.

Zien we jou op onze mooie stand? De koffie staat klaar!

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27