« Naar nieuwsoverzicht03.01.2012

GreenTop als voorbeeld voor verduurzamen tuinbouw

De Nederlandse landbouwafdeling in Washington D.C. wil het imago van Nederland versterken als koploper op het terrein van duurzame tuinbouwtechnologie en tuinbouwkennis.

Hiervoor zijn 42 korte, Engelstalige video's geproduceerd waarin met interviews wordt ingegaan op actuele thema's in de tuinbouw. Onder andere energie(besparing), verlichting en de relatie duurzaamheid-winstgevendheid komen aan bod. De films geven een goed overzicht hoe in Nederland kennis en technologie worden ingezet bij het verduurzamen van de tuinbouw.

 

Ons Van der Valk GreenTop buitenscherm is zo'n technnologische innovatie bij het verduurzamen van de tuinbouw en staat dan ook centraal in één van de filmpjes. De grootschalige toepassing bij Ter Laak Orchids is uniek in Nederland. Richard Ter Laak vertelt o.a. hoe hij het systeem inzet voor maximale energiebesparing met maximale lichtopbrengst.

 

Bekijk het korte filmpje hieronder.

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27