« Naar nieuwsoverzicht14.10.2015

Recht op uw doel af met KLI-MAX Slide

Gaat u graag recht op uw doel af? Dan moet het volgende u aanspreken: ons KLI-MAX schermsysteem assortiment is uitgebreid met een nieuwe variant, de KLI-MAX Slide. Naast het moeiteloos openen en afsluiten van het schermdoek, heeft deze Kli-MAX nóg een groot voordeel: hij wijkt niet van zijn doel af en komt altijd recht voor het omkeerwiel aan.

 

De KLI-MAX Slide:
* Voorkomt spanning in schermaandrijving
* Verkort de installatietijd (dilatatie-assen zijn nu
   overbodig)
* Is onderhoudsarm.


Hoe werkt het? Lees verder...

Waarom de KLI-MAX Slide?

Hoe groter de kassen, hoe groter ook het uitzetten en krimpen van de aluminium schermprofielen. Hierdoor komen de KLI-MAX systemen niet meer recht voor het omkeerwiel te staan. Bij het op pakket lopen en bij het sluiten van het scherm kunnen er dan spanningen ontstaan in de aandrijving.

 

Wat wás de oplossing?
Het koppelen van de schermprofielen bij de eindvakken met dilatatiesets.

 

Wat is de nieuwe oplossing?
De KLI-MAX Slide. Deze werkt hetzelfde als de standaard KLI-MAX, maar kan 'schuiven' in het profiel. Hierdoor komt hij bij rek en krimp van het profiel toch recht op het omkeerwiel aan, zonder spanning op de aandrijving. Het aanbrengen van dilatatie-assen in het profiel bij de eindvakken is hiermee overbodig geworden. Dit bespaart tijd en geld.

De kracht van KLI-MAX

Dat het KLI-MAX systeem energie bespaart en lichtwinst oplevert, is bekend. Met z'n 3, 6 of 9 kilo weerstand is hij de krachtigste in zijn soort en vangt moeiteloos de rek en krimp van uw kas op door óveral te zorgen voor een stevige afdichting van uw scherm.

Wereldwijd al 4 miljoen verkocht!

De KLI-MAX is er in verschillende varianten. Zo is er de standaard KLI-MAX, de KLI-MAX voor de XL-Driveline (met geanodiseerde aluminium buis), de KLI-MAX voor bevestiging aan een buis 19 en de nieuw ontwikkelde KLI-MAX Slide. Samen goed voor perfectie in elke situatie.


Wist u dat we inmiddels ruim 4 miljoen exemplaren van het KLI-MAX systeem hebben verkocht? Dat schept vertrouwen, vindt u niet?


Wilt u meer weten? Bel ons op: 0174 21 22 23 of mail naar info@valksystemen.nl

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27