« Naar nieuwsoverzicht31.05.2018

Maak kennis met de Pull Wire Installation Robot!

Van 12 tot 14 juni wordt GreenTech 2018 gehouden in RAI Amsterdam. GreenTech brengt je naar het hart van de tuinbouwtechnologie. Ruim 11.000 bezoekers en 450 exposanten uit meer dan 115 landen komen hier om te netwerken en zich te informeren over toonaangevende ontwikkelingen en innovaties.

 

Jouw aanwezigheid is van groot belang voor ons. We willen je graag uitnodigen om naar onze stand 12.223 te komen, omdat we je willen laten kennismaken met onze Pull Wire Installation Robot: een gloednieuwe toevoeging aan ValkScreenVision en nu al genomineerd voor de GreenTech Innovation Award!

Wat weet jij van ValkScreenVision?

Als je antwoord is: 'niets'

  • Je hebt een essentiële ontwikkeling gemist! Informeer jezelf zo snel mogelijk! Door dit te lezen, maak je al een goede start.

 

Als je antwoord is: 'ik heb ervan gehoord, maar vertel me alsjeblieft meer'

  • Lees de sneak preview en kom langs op Greentech, stand 12.223. Je bent meer dan welkom!

 

Sneak preview

Na het installeren van 200 ha. in verschillende landen met verschillende installateurs, mogen we wel zeggen: ValkScreenVision verovert de wereld! "Nooit meer iets anders" is een veel gehoorde reactie van de installateur en de teler.

Maar het wordt nóg beter. ValkScreenVision is nu uitgebreid met de Pull Wire Installation Robot. Deze robot vindt moeiteloos zijn weg tussen de duizenden polyester draden (boven en onder) op ca. 6 meter hoogte en installeert hiermee de trekdraad voor ValkScreenVision, foutloos én veilig! Bekijk in het filmpje hieronder hoe hij dat doet!
 

De vakjury van de GreenTech Innovation Award was dan ook overtuigd en nomineert de Pull Wire Installation Robot voor de GreenTech Innovation Award. Deze prestigieuze award heeft een wereldwijde impact. Genomineerden worden gezien als trendsetters voor de volgende generatie in productontwikkeling.

Waarom GreenTech bezoeken?

Als professional in de tuinbouw is GreenTech Amsterdam the place to be. Wat heeft GreenTech te bieden?

 

  • Een unieke focus op productietechnologie
  • Verschillende thema's gericht op duurzame productie
  • Introductie van nieuwe producten van alle industrie-innovators
  • Deelnemen aan inspirerende sessies en breakout-sessies
  • Deelnemen aan rondleidingen
  • Geweldige kans om je internationale bedrijfsnetwerk uit te breiden

  En dat is nog maar het begin! 

 

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27