« Naar nieuwsoverzicht26.11.2015

MVO Westland Gala trapt af met lipdub

Een tiental ondernemers uit Westland heeft een 'lipdub' van 'Happy' van Pharrell Williams gemaakt. Bij een lipdub playbackt een aantal mensen een nummer in een video die in één shot doorloopt. In de Westlandse editie zijn de ondernemers, in diverse outfits, te zien in een kwekerij. Het filmpje werd maandagavond getoond tijdens het gala van MVO Westland en functioneerde als vrolijke aftrap.

Op het gala, dat voor de tweede keer werd gehouden, werd stilgestaan bij de missie van MVO Westland. De organisatie zet zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Tijdens het gala werden Tom Ouwerling (Best Fresh Group), Marco Vermeulen (Dutch Flower Group), Wouter Persoon (Esperit Elements), Rene Akkermans (Tzorg) en Mohamed el Mokaddem (Gemeente Westland) ondervraagd over hun ervaring of over welke grote projecten er in 2016 gerealiseerd gaan worden. Alleen al door deze werkgevers zijn volgend jaar bijna 100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag.

Wethouder Mohamed el Mokaddem maakte van de gelegenheid gebruik om tijdelijk directeur van Patijnenburg, Betty Talstra, te bedanken voor haar inzet in de afgelopen maanden. De nieuwe directeur Inge Vermeulen, start per januari en werd het podium op gevraagd om haar enthousiasme over haar nieuwe job te delen. Haar wens was om volgend jaar de dubbel zoveel gasten te mogen ontvangen tijdens het MVO Westland Gala.

Als afsluiter kroop acteur en cabaretier Nico Meijer in de rol van de MVO-Westlandpsychiater en verscheen op het podium met een rek vol met pillen, poeders en doosjes. De MVO-Westlandpsychiater nam onder de loep in hoeverre de partners nu echt ‘Happy' zijn aan de hand van een dieptebehandeling.

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27