« Naar nieuwsoverzicht18.03.2020

Commerciële leiding naar Rob Bekkering

Graag brengen we je op de hoogte van een wijziging in onze organisatiestructuur.

Door de continue groei van ons moederbedrijf Van der Valk Systemen en haar verkooporganisaties hebben we gekozen voor een aanpassing van onze organisatiestructuur, die ons in staat stelt verdere groei te realiseren.

Arno van Deursen, Managing Director van Van der Valk Systemen, draagt de commerciële leiding van verkooporganisatie Van der Valk Horti Systems over aan
Rob Bekkering.

Klantgerichtheid en samenwerking

Rob Bekkering was al enige jaren werkzaam als Project Manager bij Van der Valk. In die rol had hij de leiding over grote, complexe tuinbouwprojecten wereldwijd.

Met zijn verregaande kennis en ervaring op het gebied van tuinbouwtechniek en zijn uitgebreide netwerk in de branche, is hij de aangewezen persoon voor de toekomst van Van der Valk Horti Systems. Zijn stokpaardjes? Klantgerichtheid en samenwerking!

"Dienstverlening is een belangrijke toegevoegde waarde van Van der Valk Horti Systems.
Ik wil daarin tot het uiterste gaan. Maximale zekerheid en maximaal gemak bieden aan de klant.
Door kennis, service en systemen van topkwaliteit.

En altijd de samenwerking opzoeken. Zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Want alleen ga je misschien sneller, maar sámen kom je verder."

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27