« Naar nieuwsoverzicht17.05.2021

Terugblik Hortiflorexpo IPM Shanghai 2021

Op 17 april is de 23e editie van Hortiflorexpo IPM Shanghai succesvol afgesloten in het Shanghai New International Expo Center.

IPM Shanghai, welke bekend staat als het prestigieuze boegbeeld van de sierteelt- en tuinbouwsector van Azië, verzamelde meer dan 700 exposanten uit 18 landen.

 

We zijn verheugd te zien dat de tuinbouwsector in China weer goed op gang komt nu de COVID-19 pandemie grotendeels onder controle is gebracht.

 

Tijdens de 3-daagse show presenteerde Van der Valk Horti Systems zichzelf (en Planti als haar officiële dealer in China} op het Nederlandse Paviljoen.

 

Dit evenement heeft ons internationaal en nationaal zakelijke mogelijkheden en handelssamenwerkingen met branchegenoten gebracht. We hebben geweldige persoonlijke ontmoetingen gehad met nieuwe en oude vrienden en onze zakelijke relaties versterkt.

Bedankt voor uw bezoek, we kijken uit naar onze volgende ontmoeting!

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27