« Naar nieuwsoverzicht16.05.2014

Valk Systemen sponsort bouw van het Westland Hockey Greenhouse

Tijdens het WK Hockey dat van 31 mei t/m 15 juni 2014 wordt gehouden in het Kyocera Stadion in Den Haag, zal het Westland prominent aanwezig zijn dankzij het innovatieve Westland Hockey Greenhouse. VB Group is 5 mei begonnen met de fundatie en op 7 mei kon worden gestart met de bouw van deze bijzondere kas.

Het Westland Hockey Greenhouse wordt geen standaard kas. De situatie bij het Kyocera Stadion is uniek omdat er geen echte fundering onder de kas zal zijn. Ook is het de bedoeling dat de kas na afloop van het WK weer afgebroken wordt en bij een ander evenement ingezet kan worden. Daarom moet de (ingepakte) constructie in één zeecontainer passen. Daarnaast is de constructie speciaal ontworpen om bij diverse evenementen als promotie ruimte voor Westland te fungeren en streven de organisatoren naar een CO2-neutraal gebruik.

Het Westland Hockey Greenhouse zal gedurende het WK volop in de internationale belangstelling staan. Er worden diverse evenementen in de kas georganiseerd, waaronder de VersProeverij en workshops over gezonde voeding, een mooie promotie van het Westland!
VB Group bedankt de volgende partners, die de bouw van het Westland Hockey Greenhouse mede mogelijk hebben gemaakt: Alcomtek, Boal Aluminium Systemen, Duijnisveld & Zn., L.E. van der Ende Aluminium Constructies, Everclean, FormFlex, Glas Import Greenhouses, Kascoplex, Ter Laare, Luiten Greenhouses, Meer Deuren, Ridder Drive Systems, Ludvig Svensson, Van der Valk Systemen, Verkade Beton.

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27