« Naar nieuwsoverzicht14.12.2015

ValkScreenVision: de nieuwe visie op schermgebied

Hét systeem voor doekintrekken gaat vanaf vandaag verder onder de naam: ValkScreenVision.

 

Ruim 5 weken lang kon men in de tuinbouwbranche en daarbuiten meedenken over de ultieme naam voor de nieuwste innovatie op schermgebied van Van der Valk Systemen.

 

En dat heeft men massaal gedaan. “De response was overweldigend, zowel op de campagne als het systeem zelf”, aldus Arno van Deursen, managing director van Van der Valk Systemen. “We ontvingen honderden inzendingen, die één voor één zorgvuldig door ons zijn overwogen. De winnende naam geeft perfect weer waar ons systeem voor staat: een nieuwe visie op scherming.”

 

Mari Blanken uit Reeuwijk is de bedenker van de naam en daarmee de gelukkige winnaar van de Apple Watch. Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen in Gorinchem zal hij tijdens een feestelijke introductie van ValkScreenVision de smartwatch in ontvangst nemen. Arno: “We nodigen iedereen uit een kijkje te komen nemen in onze stand (nr. 210) om ValkScreenVision live te aanschouwen en overtuigd te worden van onze visie op snel, schoon en flexibel doekintrekken.”

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27