« Naar nieuwsoverzicht10.07.2018

Van der Valk en Rabobank gezamenlijk hoofdsponsor Westlandia

Van der Valk Systemen en Rabobank Westland zijn voor de komende drie jaar gezamenlijk de trotse hoofdsponsoren van Westlandia. Van der Valk Systemen is al meer dan 28 jaar (!) hoofdsponsor van de zondagformatie, Rabobank Westland is sinds twee jaar hoofdsponsor van de zaterdagformatie.

Beide sponsoren hebben de handen inéén geslagen en sieren vanaf komend seizoen zowel de voorkant van het shirt op zaterdag als op zondag. Hiermee willen Van der Valk Systemen en de bank samen met Westlandia verder bouwen aan de sportieve ambities van de club.

,,Wij zijn enorm trots dat Van der Valk Systemen samen met Rabobank Westland hebben besloten om nog langer hoofdsponsor van Westlandia te willen zijn. Wij willen graag de individuele vruchtbare samenwerkingen van de afgelopen tijd voortzetten in een gezamenlijk hoofdsponsorschap en dat is op prachtige wijze gelukt", zegt Geo van der Wilk, voorzitter van Westlandia.

Van der Valk Systemen en Rabobank Westland hebben beide mooie redenen om het contract met de Naaldwijkse vereniging te verlengen. Van der Valk Systemenen onderhoudt al sinds mensenheugenis een warme band als hoofdsponsor met Westlandia. ,,Maatschappelijke betrokkenheid is diepgeworteld in onze bedrijfscultuur. Wij vinden dat wij als Naaldwijkse en Westlandse onderneming een steentje bij kunnen en moeten dragen aan de stimulering van het verenigingsleven. De club heeft mooie ambities voor de komende jaren en is bovendien dit jaar bekroond als beste jeugdopleiding van Nederland. Door ons wederom voor drie jaar te verbinden aan Westlandia dragen wij, samen met mede hoofdsponsor Rabobank Westland, een steentje bij om deze ambities te kunnen realiseren. Wij hebben alle vertrouwen in deze mooie club", aldus Hans van der Valk, oprichter van Van der Valk Systemen.

Rabobank Westland onderhoudt, net als Van der Valk Systemen, een warme band met de club uit Naaldwijk. Ruud van der Vliet, Directeur Bedrijven Rabobank Westland vertelt: ,,Rabobank Westland draagt graag bij aan de sportieve ambities van sportverenigingen in het werkgebied. Als coöperatieve bank vinden wij maatschappelijke betrokkenheid belangrijk en verenigingen zoals Westlandia vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Deze voetbalclub heeft een mooi netwerk van diverse lokale bedrijven, verbindt mensen met elkaar en draagt zo bij aan een sterke samenleving. We zijn dan ook trots op het gezamenlijke driejarige hoofdsponsorschap en hopen dat de vereniging zich verder kan ontwikkelen met behulp van onze bijdrage."

Achterkant

Westlandia gaat samen met de hoofdsponsoren nog op zoek naar twee partners op de achterkant van het shirt van zowel de zaterdag- (eerste klasse) als de zondagformatie (derde divisie). ,,Samen met Van der Valk Systemen en Rabobank Westland hebben we, gezien het niveau waarop onze eerste elftallen spelen, veel te bieden voor partners. We hebben daarnaast een zeer actieve businessclub met ruim honderd leden. We zijn ontzettend blij en trots met de huidige twee hoofdsponsoren en hopen daar op korte termijn nog twee subsponsoren aan toe te voegen", laat de voorzitter van de businessclub, Ted Vollebregt, weten.

 

Bron: Haaglanden Voetbal 

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27