« Naar nieuwsoverzicht06.11.2014

Veel complimenten van IKN voor Van der Valk

Van der Valk bleek dit keer uitverkoren om als gastlocatie te dienen voor de ledenbijeenkomst van de Industriele Kring Naaldwijk (IKN). De bijeenkomst stond in het teken van ‘Inspelen op een veranderende markt’. 

Na de opening onder het genot van een kop koffie kregen de leden in vier groepen een rondleiding door het bedrijf. Hierbij werd veel verbazing en waardering uitgesproken over de enorme bedrijfsoppervlakte, de imposante machines, de gemotiveerde collega’s en het uitgebreide productassortiment.

 

 

 

Na een goed verzogd buffet (Trefzeker) hield Arno van Deursen een inspirerend betoog over de historie van het bedrijf, maar vooral ook hoe het bedrijf sinds haar ontstaan heeft ingespeeld op de diverse kansen en bedreigingen die op haar pad kwamen. En dat waren er nogal wat.

Het bedrijf dankt haar succes aan de volgende kernbegrippen: voortdurende innovatie, feitenkennis, flexibiliteit en passie. Arno benadrukte dat missers onvoorkomelijk zijn, maar dat de vaardigheid om deze te vertalen naar leermomenten bepalend zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Eigenaar Hans van der Valk maakte hierna van de gelegheid gebruik zijn trots uit te spreken over het bedrijf en haar medewerkers. De bevlogenheid spatte van zijn betoog af en inspireerde elke aanwezige. 

Voorzitter Bart Sosef van IKN feliciteerde afsluitend enkele leden met door hen behaalde successen:

  • Ben Sosef Schilderwerken: Publieksprijs Nationale SchildersVakprijs 2014
  • Jem-Id: nominatie MKB-prijs 2014
  • Miranda van den Ende: titel meest inspirerende tuinbouwvrouw in de categorie groenten - Ranking the Grower
  • Tanco Reclame: samengaan met Van Geest Reclame


Zowel IKN en Van der Valk kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst.

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27