« Naar nieuwsoverzicht18.11.2015

Veel Respons op merknaamcampagne

Er wordt gepraat over Van der Valk Systemen. En dan met name over hun nieuwe systeem voor doekintrekken. Vorige week startte een campagne voor het verkrijgen van de ultieme merknaam in ruil voor een Apple Watch.


Het nieuwe systeem maakt doekintrekken sneller, schoner en geeft de kweker meer flexibiliteit in de keuze voor schermdoek en installateur. De winst zit hem onder meer in het ontbreken van doekclips, de mogelijkheid van doekintrekken kort vóór het planten van het gewas en de geleidestrips die Van der Valk vooraf zelf op het doek aanbrengt.


Op de website van Van der Valk Systemen en via banners, nieuwsbrieven en video's kunnen mensen zich verder informeren voor het bedenken van dé merknaam. Direct kijken? Klik hier.
"De response is overweldigend, zowel op de campagne als het systeem zelf", aldus Arno van Deursen, managing director van Van der Valk Systemen. Inzenden kan tot 11 december. De bedenker van de winnende naam ontvangt uiterlijk 18 december bericht. Arno: "We overwegen elke inzending zorgvuldig. Ik heb al enkele sterke namen voorbij zien komen, maar de keuze is nog niet gemaakt!"

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27