« Naar nieuwsoverzicht28.01.2016

Wijziging bedrijfsstructuur

Beste relatie,

Vanaf 1 januari 2016 voeren wij een wijziging door in onze bedrijfsstructuur. Zoals bekend produceren wij schermsystemen en luchtmechaniek vanuit Van der Valk Systemen. Daarnaast produceren we sinds 2008 montagesystemen voor zonnepanelen. De componenten hiervoor verhandelen wij vanuit een aparte verkooporganisatie Van der Valk Solar Systems.

Naast systemen voor de tuinbouw- en solarbranche ontwikkelen wij eveneens al een aantal jaren systemen voor de aanleg van terrassen. Wij hebben hiervoor een universele onderconstructie ontwikkeld die kan samenwerken met alle merken en typen terrasplanken. Zowel hout als kunststof. Deze componenten verhandelen wij vanuit

Van der Valk Techno Systems.

 

Op 1 januari 2016 vindt een wijziging plaats. Vanaf dat moment brengen wij onze commerciële activiteiten voor de tuinbouwmarkt ook onder in een aparte verkooporganisatie: Van der Valk Horti Systems.

 

Van der Valk Systemen zal voor alle verkooporganisaties de productontwikkeling en productie verzorgen. De bedrijfsstructuur ziet er dan als volgt uit:

Wij gebruiken de komende tijd om in de tuinbouwmarkt de naamsverandering stapsgewijs door te voeren.

Wat kunt u verwachten?

• Vanaf 1 januari worden lopende en nieuwe orders, inclusief de facturatie, afgehandeld vanuit Van der Valk Horti Systems BV. De adresgegevens blijven ongewijzigd. Het inschrijfnummer bij de KvK is 64567761. Het nieuwe bankrekeningnummer staat vanaf 1 januari op de orderbevestigingen en facturen.
• Rondom de beurzen Tuinbouw Relatiedagen en IPM besteden wij in onze promotie de nodige aandacht aan deze naamswijziging.
• Niet onbelangrijk: uw prijzen en condities blijven gelijk.
• In de loop van maart ontvangt u onze nieuwe prijslijsten voor 2016, waarin de nodige nieuwe artikelen zijn opgenomen. Ook daarin zullen de prijzen op een paar uitzonderingen na gelijk blijven.

Geavanceerde uittrektool

Ook nieuw is de mogelijkheid om projecten met ons nieuwe intreksysteem voor schermdoeken of met de XL DriveLine schermaandrijving door ons te laten uittrekken. Wij beschikken over een geavanceerde uittrektool en zijn daardoor in staat om binnen een acceptabele termijn een gespecificeerde offerte te maken op basis van de aangeleverde projectgegevens.

 

Heeft u met betrekking tot bovenstaande nog vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27