Ihab | Teamleider Productie

Als Teamleider productie is het mijn taak om ervoor te zorgen dat iedereen in de fabriek zijn werk kan doen. Dit houdt in dat ik aan de hand van de productiebonnen mensen indeel op de verschillende machines. Ik zorg dat de machine is ingesteld/ omgebouwd voor de betreffende werkzaamheden en los waar nodig storingen op. Het liefst laat ik de mensen zoveel mogelijk rouleren, zodat ze breed inzetbaar en gemotiveerd blijven. Daarnaast houd ik leverdata in de gaten en voer controles uit. En zorg er gewoon voor dat ik op die plekken ben, waar het nodig is.

Ik voel me in deze functie verantwoordelijk voor hoe mensen zich ontwikkelen. Het is belangrijk dat de sfeer goed is en het moraal hoog blijft. Als je dat hebt, loopt het bedrijf als een geoliede machine. Ik heb in de jaren dat ik hier zit een flinke groei van het bedrijf meegemaakt en hierdoor een hoop nieuwe collega's mogen begeleiden, wat natuurlijk erg leuk is.

 

Op mijn 18e ben ik bij Van der Valk begonnen als algemeen assistent montagewerk. Het tonen van eigen initiatief en meedenken word hier opgemerkt, waardoor je het vertrouwen krijgt om door te groeien. Inmiddels werk ik er nu 12 jaar, heb ik alle machines bediend en mag ik leiding geven aan een fantastische groep mensen.

 

Het leuke aan dit bedrijf is de mentaliteit: je kunt altijd met iedereen in overleg, op welk niveau ook. Personen zijn hier geen nummer, maar echt personen, die elkaar behandelen met respect.

Download de brochure

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27