Duurzaam ondernemen

People, Planet, Profit (PPP), Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Hoe we het ook noemen, bovenstaande manier van ondernemen houdt in dat je onderneemt vanuit je hart. Dat je activiteiten gericht op omzet, mens en milieu met elkaar in balans zijn. 

Bij Van der Valk Systemen -en haar verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems- vinden wij dit belangrijk. Omdat we op deze manier kunnen bijdragen aan een mooie toekomst voor iedereen. 

 

Ook vinden we het belangrijk onze relaties in de tuinbouwbranche (Van der Valk Horti Systems) en de solarbranche (Van der Valk Solar Systems) hierover goed te informeren. Wij vertellen je op deze pagina graag hoe wij ‘ondernemen vanuit ons hart’:

 

Uitbesteden aan sociale werkplaatsen

Marcel van der Voort
Manager Outsourcing bij Van der Valk Systemen


"Het is een win-win situatie. Door het outsourcen naar sociale werkplaatsen, kunnen wij ons focussen op onze kernactiviteiten en kunnen mensen bij de sociale werkplaatsen zich verder ontwikkelen."

 

Lees hier meer

Download de brochure

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27