Vacature HR medewerk(st)er

Om de verdere groei van onze organisatie in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke en punctuele HR Medewerker voor 24 uur tot 32 uur per week.

Ben je een administratieve kei met kennis en ervaring op het gebied van personeelszaken en salarisadministratie? Ben je collegiaal, nauwkeurig en analytisch ingesteld? Wil je jouw kwaliteiten op het gebied van HR inzetten voor het ondersteunen van onze organisatie? Dan komen we graag met jou in contact voor de functie van HR Medewerker.

Wat ga je doen?

In deze functie voer je administratieve taken uit op personeelsgebied en assisteer je de HR Manager bij diverse HR-gerelateerde zaken. Je rapporteert aan de HR Manager.

Een belangrijke taak in deze functie is het verwerken van mutaties in de personeels- en salarisadministratie en in de personeelsverzekeringen, zodat deze steeds actueel zijn. Daarnaast stel je contracten op en handel je ze af, bijvoorbeeld arbeids- en studieovereenkomsten en verzorg je de administratie rondom subsidieaanvragen. Je behoudt overzicht van diverse personeelsgegevens, bewaakt deadlines en rapporteert daarover. Of het nu gaat om aflopende contracten, ziekteverzuim of verlof; jij hebt het in beeld.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Beheren van de personeelsadministratie en de salarisadministratie
  • Verwerken van personeels- en salarismutaties, uren en declaraties
  • Voorbereiden en afhandelen en vastleggen van documenten
  • Overzichten maken en rapporteren
  • Diverse andere ondersteunende taken op personeelsgebied.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste HR Medewerker op minimaal MBO denk- en werkniveau.
  • Een administratief sterke collega met een flexibele, dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling.
  • Je hebt cijfermatig inzicht en oog voor detail en je werkt secuur.
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, zowel in woord als geschrift. In onze werkomgeving wordt Nederlands en Engels gehanteerd en dat is voor jou geen probleem.
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie op het gebied van HR-administratie; kennis van salarisadministratie is een pré.

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarbij word je onderdeel van een leuk en gezellig team dat met veel enthousiasme iedere dag weer een bijdrage levert aan de voedsel- en duurzame energievoorziening in de wereld.

Wie zijn wij?

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijfscomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems.

Van der Valk Horti Systems is een gespecialiseerde onderneming die zich volledig richt op het ontwikkelen en produceren van luchtmechaniek en schermmaterialen voor de bedekte teelt wereldwijd. Met onze unieke systemen leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de wereldwijde tuinbouw.

Van der Valk Solar Systems is één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van montagesystemen voor zonnepanelen op schuine daken, platte daken en in open velden. Van der Valk Solar Systems heeft tevens een kantoor en magazijn in de UK en Zweden en een kantoor in Spanje.

Hoe reageer je:

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren via:
Van der Valk Systemen, recruitment@valksystemen.nl, 0174-212223.

Download de brochure

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27