Vacature Project Engineer projectbureau Horti

Ben jij iemand met technisch inzicht en werk jij graag met tekenprogramma’s zoals Inventor en CAD? Vind jij het leuk om mee te helpen aan een duurzame voedsel voorziening in de wereld? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Als Project Engineer/tekenaar bij het projectbureau Horti, ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van constructietekeningen voor luchtmechaniek en scherminginstallaties op basis van de klantvraag. Hierbij rekening houdende met de uitdagingen van het project en de gelden normen. Elk project is net weer anders waardoor je bezig bent met het opzetten en uitwerken van ontwerpen en bijbehorende berekeningen. Daarnaast word je ingezet voor het opzetten van technische tekeningen voor documentatie, zoals handleidingen. Kortom: een mooie functie, waarbij je een belangrijke schakel bent in het op maat bedienen van onze klanten.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Gedetailleerd uitwerken en aanpassen van technische projecttekeningen in AutoCAD.
 • Het technisch ondersteunen van het verkoopteam
 • Het inbrengen van suggesties en ideeën om de snelheid van het uitwerken van projecten verder te verbeteren.
 • Het opzetten van duidelijke montagetekeningen voor gebruik in handleidingen.

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarbij word je onderdeel van een leuk en gezellig team, dat met veel enthousiasme iedere dag weer een bijdrage levert aan het oplossen van de voedselproblematiek in de wereld.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde technische MBO opleiding;
 • Een doorzettersmentaliteit en technisch inzicht;
 • Ervaring met Autodesk software (tenminste één van de volgende: AutoCAD / Inventor);
 • Goede kennis van MS Office (Word en Excel);
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Flexibele, zelfstandige en accurate werkhouding.

Wie zijn wij?

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijfscomplex van 20.000 m3 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems.

Van der Valk Horti Systems is een gespecialiseerde onderneming die zich volledig richt op het ontwikkelen en produceren van luchtmechaniek en schermmaterialen voor de bedekte teelt wereldwijd. Met onze unieke systemen leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de wereldwijde tuinbouw.

Hoe reageer je?

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren via: Van der Valk Systemen, HRM, hr@valksystemen.nl, 0174-212223.

Download de brochure

"Dankzij het innovatieve karakter en de kwalitatief hoogwaardige producten van Van der Valk Horti Systems, kunnen wij onze klanten nóg beter van de beste glastuinbouwkassen voorzien"

Ammerlaan | Maurice kassenbouw

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27