Beheerder calculatiesoftware en IT-systemen (fulltime)

Ben jij doortastend, analytisch en communicatief sterk en vind jij het leuk techniek met software te combineren? Vind jij het leuk om je collega's te helpen hun IT-systemen up to date te houden?  Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Als beheerder calculatiesoftware en IT-systemen ben je verantwoordelijk voor 2 hoofdactiviteiten binnen onze organisatie. Enerzijds voor de ontwikkeling (geen programmeerwerk) van specifieke klanten-software waarmee onze klanten projectcalculaties maken voor het berekenen van de juiste montagematerialen. Anderzijds voor het beheer van ons interne netwerk en de inrichting van onze hardware op de diverse werkplekken. Een hele mooie dubbelfunctie waarin je je ervaring en creativiteit kwijt kunt en je ondersteuning biedt aan software-ontwikkelaars, klanten en je collega's. Je rapporteert aan de Product Manager.

Wie zoeken wij?

Van der Valk Systemen is op zoek naar een praktisch ingestelde beheerder met de benodigde ervaring. Je hebt een creatieve instelling en je ziet het als een uitdaging om onze software-tools naar een nog hoger peil te brengen. Daarnaast haal je er voldoening uit om collega's te helpen met kleine en ook grotere IT vraagstukken op het gebied van kantoorautomatisering. Je beschikt over een voldoende mate van zelfstandigheid maar je vind het ook leuk om in teamverband te werken en je beschikt over de nodige dosis doorzettingsvermogen om projecten tot een goed einde te brengen.

Taken en verantwoordelijkheden:

• Je bent verantwoordelijk voor het functioneel ontwerpen, testen en verbeteren van software-tools voor onze klanten
• Je werkt hierbij samen met externe programmeurs
• Je bent de aanspreekpersoon voor interne- en externe gebruikers van de tools
• Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van interne IT gerelateerde vragen
• Je werkt hierbij nauw samen met onze externe IT beheerder.
• Je bent verantwoordelijk voor het bestellen en laten installeren van PC gerelateerde producten voor intern gebruik

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarbij word je onderdeel van een leuk en gezellig jong team dat met veel enthousiasme iedere dag weer een bijdrage levert aan de duurzame energievoorziening in de wereld.

Wat neem je mee:

• MBO / HBO opleiding in een (IT-) technische richting
• Goed technisch inzicht
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
• Flexibele, zelfstandige en accurate werkhouding
• Ervaring met programmeertalen is een pré
• Sterke communicatieve vaardigheden
• Goede kennis van ERP systemen en Excel
• In het bezit van rijbewijs B

Wie zijn wij?

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijvencomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems (glastuinbouw) en Van der Valk Solar Systems (markt voor zonnepanelen).

Hoe reageer je?

Kandidaten die zich herkennen in deze IT-functie worden uitgenodigd om te reageren via: Van der Valk Systemen, HRM, Linda de Laat, hr@valksystemen.nl, 0174-212223.

Download de brochure

"De innovatieve samenwerking met Van der Valk bevalt al vele decennia goed!"

SchermNed B.V.

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27