Help jij mee met het uitdragen van de ValkVisie?

Van der Valk Horti Systems is op zoek naar een Project Manager

 

Ben jij commercieel, technisch en gedreven? Wil je jouw bijdrage leveren aan het realiseren van tuinbouwprojecten over de hele wereld? Vind je het leuk om te werken in een dynamisch groeibedrijf dat duurzame systemen levert aan de glastuinbouw? 

Dan komen wij graag met jou in contact voor de functie van Project Manager Horti.
 

Wat ga je doen?

Als Project Manager Horti ben je verantwoordelijk voor het calculeren, verkopen en begeleiden van speciale projecten voor luchtmechaniek en schermmaterialen. Je vervult hiermee een belangrijke rol binnen het sales team. Na een gedegen inwerkperiode kun je zelfstandig klanten adviseren over de aan te leggen installaties voor de betreffende projecten. Je hebt veelvuldig contact met klanten in binnen- en buitenland en indien nodig bezoek je projecten. Je hebt de juiste commerciële instelling om de klanten te overtuigen om voor onze systemen te kiezen. Hierbij werk je nauw samen met collega's en diverse leveranciers en je rapporteert aan de Sales Office Manager. Klanttevredenheid staat bij Van der Valk Horti Systems hoog in het vaandel en daar voel je jezelf ook prettig bij.

Taken en verantwoordelijkheden?

 • Uitwerken van projecten met behulp van speciale calculatie software.
 • Overleggen met klanten en leveranciers.
 • Adviseren en maken van offertes.
 • Nabellen en opvolgen van offertes en het voeren van verkoopgesprekken.
 • Verwerken van orders en begeleiden van het gehele traject tot aan uitlevering.
 • Projectbegeleiding op locatie en het bezoeken van klanten.

Wie zoeken wij?

 • Een proactieve Project Manager Horti die werkt op MBO/HBO niveau.
 • Een communicatief en sociaal vaardige collega die denkt in kansen en oplossingen.
 • Een gedreven teamspeler met de juiste dosis technische overtuigingskracht.
 • Je hebt oog voor techniek en weet nieuwe materie snel eigen te maken en deze kennis praktisch toe te passen.
 • Je helpt mee het sales team nationaal en internationaal naar een hoger niveau te brengen.
 • Je signaleert mogelijke productaanpassingen en wensen voor nieuwe producten.
 • Gezien het internationale karakter, spreekt het voor zich dat je een goede beheersing hebt van de Engelse taal, Duits is een pré.

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarbij word je onderdeel van een leuk en gezellig team dat met veel enthousiasme iedere dag weer een bijdrage levert aan de verduurzaming van de wereldwijde glastuinbouw.

Wie zijn wij?

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijfscomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems.
Van der Valk Horti Systems is een gespecialiseerde onderneming die zich volledig richt op het ontwikkelen en produceren van luchtmechaniek en schermmaterialen voor de bedekte teelt wereldwijd. Met onze unieke systemen leveren wij een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de wereldwijde tuinbouw.

Hoe reageer je?

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren via: Van der Valk Systemen, HRM, Linda de Laat, hr@valksystemen.nl, 0174-212223.

Download de brochure

"De innovatieve samenwerking met Van der Valk bevalt al vele decennia goed!"

SchermNed B.V.

Bekijk alle projecten

Van der Valk Horti Systems

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

Telefoon +31 (0)174 - 21 22 23
Fax +31 (0)174 - 24 27 27