60-jarig Jubileum & Opening Nieuwbouw

Op vrijdag 15 september en zaterdag 16 september 2023, hadden we bij Van der Valk Systemen groot feest. Ons 60-jarig Jubileum en de opening van de nieuwe productiehallen 10, 11 en 12. 

Hoe vat je twee onvergetelijke dagen samen?

We hebben het geprobeerd met deze terugblik op de viering van ons 60-jarig Jubileum en de opening van onze gloednieuwe productiehallen. We nemen je graag nog even mee terug op deze onvergetelijke dagen:

Een route vol innovaties en historie

De draaiende machines, het kleine museum met historische foto's en machines, de prachtige demokas voor onze Horti-partners, de inspirerende workshops voor onze Solar-partners en natuurlijk de nieuwe productiehallen vol duurzaamheidsinnovaties, gaven ons een kijkje achter de schermen van onze technologische vooruitgang. Het enthousiasme van de bezoekers was voelbaar.

Voor de kleintjes: Plezier en vermaak!

Onze jongste bezoekers konden zich vermaken met een clown en ballonartiest en zich uitleven op het springkussen, in de ballenbak, op het opblaasbare voetbalveld, bij de ijskraam, noem maar op! Hun glimlachen waren de kers op de taart van ons jubileumfeest.

Smullen bij foodtrucks

Voor ieder wat wils: de diverse foodtrucks zorgden ervoor dat niemand met een lege maag naar huis ging.

Inspirerende Sprekers

De speeches van onze directie, de burgemeester, de architect en onze gewaardeerde eigenaar Hans van der Valk raakten ons diep en vulden ons met trots voor onze geschiedenis en toekomst.

Artistieke verwennerij

Stemkunstenaar Niek Boes, het cabaretduo Spruijt en Opperman, DJ Stavros Martina en wolter kroes brachten ons in vervoering met hun artistieke talenten. Ze maakten ons feest compleet met hun aanstekelijk optredens.

Bedankt!

Wij danken de organisatie en iedereen die een bijdrage heeft geleverd om deze dagen onvergetelijk te maken.
Onze grote dank gaat tevens uit naar onze relaties, collega’s, familie en vrienden. Jullie hebben allemaal een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van ons bedrijf. Samen hebben we geschiedenis geschreven, en we kijken uit naar de volgende 60 jaar van succes, innovatie en vriendschap!