Growtech | 22-25 november 2023

Op 22, 23, 24 en 25 november 2023 vindt de Growtech in Turkije plaats. Van der Valk Horti Systems is hierbij aanwezig. U kunt ons vinden op standnumer 1-A118 in hal 1.

Het systeem voor de foliekas: Ontdek de ValkPoly+ 

Ben jij scherminstallateur in foliekassen? Dan sta jij dus keer op keer voor een uitdaging. Hoe stel je het beste systeem samen uit het grote aanbod schermartikelen? Hoe maak je de juiste keuze, zowel voor jezelf als voor de kweker?

Met de ValkPoly+ bieden wij jou één compleet systeem: hoogwaardige hardware tegen een concurrerende prijs incl. gratis, gebruiksvriendelijke software.

In onze stand staat een demo van het ValkPoly+ systeem. Samen met de bijbehorende video's en flyer, kun je als installateur of kweker exact zien wat je in huis haalt. Vraag ons gerust ook naar gerealiseerde projecten wereldwijd!

Wilt u een afspraak maken met onze account managers ter plaatsen?

Ontdek de ValkHortiPlanner

Ontwerp je eigen poly project!
Met de door ons ontwikkelde ValkHortiPlanner kun je eenvoudig en snel je eigen project calculeren. Maak een account aan, vul de projectgegevens in en customize je plattegrond. Klaar? Dan download je met één druk op de knop de materiaallijst en het projectrapport. Ideaal om mee te nemen naar je klant!

Benieuwd hoe dit werkt of wil je het zelf eens proberen? Onze specialisten op de stand laten het je graag zien.