Klaar voor de toekomst met ValkScreenVision 1.0

Eén systeem, twee keuzes

Ondernemen is vooruitzien. Maar niemand kan echt in de toekomst kijken, dus hoe bereid je je goed voor? Hoe zorg je dat je investering past bij de huidige situatie, maar ook kansen biedt voor de toekomst?

Die vraag stond centraal bij de ontwikkeling van ons nieuwe schermsysteem: ValkScreenVision 1.0. Met het schermprofiel van dit systeem kan zowel op de traditionele als op de geavanceerde manier worden 'geschermd'. Een goede investering dus!

Meer weten? Lees snel verder!

Doekclips of doekstrips?

ValkScreenVision 1.0 is een semi-geavanceerd schermsysteem dat is ontwikkeld ter vervanging van het ValkTriplePlus systeem. Alle voordelen van VTP blijven behouden, maar VSV 1.0 voegt hier een belangrijk voordeel aan toe: toekomstbestendigheid.

Het ValkScreenProfile in deze installatie biedt namelijk de mogelijkheid om schermdoek te bevestigen met doekclips, maar is óók voorbereid op het geavanceerd intrekken van schermdoek met doekstrips

De voordelen

Kwekers kunnen op een later moment alsnog kiezen voor het volledig geavanceerde systeem, zonder aanschaf en installatie van nieuwe schermprofielen. Installateurs hoeven maar één type profiel op voorraad te hebben voor verschillende toepassingen. Lichtwinst, souplesse, duurzaamheid, minder installatiehandelingen, kortere montagetijd op locatie.

Meteen bestellen?

Ja hoor, dat kan! Het schermprofiel is per direct verkrijgbaar in de breedtematen 22, 35 en 50 mm en in diverse lengtematen.

Andere unieke componenten

Bevestiging schermdoek
Het schermdoek wordt aan het schermprofiel bevestigd met de speciaal ontwikkelde ValkScreenClip VSV 1.0. Deze klemt het doek in de doekstripkamer van het profiel en is zeer eenvoudig te monteren. 

Koppelen profielen
Het koppelen van het ValkScreenProfile VSV 1.0 kan met behulp van de universele aluminium Koppelstrip (art.nr. 440510) en de RVS Uitlijnclip (art.nr. 452246).

Bevestiging schermdoek aan ValkScreenProfile met ValkScreenClip

Nog even op een rij

ValkTriplePlus
▶ Verdwijnt uit het assortiment

ValkScreenVision 1.0
▶ Handmatig bevestigen van schermdoek met doekclips
▶ Voorbereid voor intrekken van schermdoek met doekstrips 

ValkScreenVision 2.0
▶ Compleet systeem voor 'automatisch' intrekken van schermdoek met doekstrips