Nieuwe features in de ValkHortiPlanner!

Met de ValkHortiPlanner calculatietool kun je binnen no-time een prijs calculeren voor een ValkPoly+ scherminstallatie in jouw foliekas. Om het gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken, blijven we investeren in de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden met deze software.

Zo is het vanaf nu ook mogelijk om een scherminstallatie te berekenen voor foliekassen zonder ophangbuis!

Hoe? Je ontdekt het in deze update.

Met of zonder?

Met één klik een specifieke berekening voor jouw situatie 
Een scherminstallatie in een foliekas zonder ophangbuis wijkt af van een scherminstallatie in een foliekas met ophangbuis. Je hebt nu de keuze in de ValkHortiPlanner om een scherminstallatie te berekenen voor zowel een foliekas met als zonder ophangbuis.

Na het invullen van deze keuze en de overige informatie, berekent de ValkHortiPlanner alle materialen voor de scherminstallatie die jij nodig hebt voor jouw project zoals je gewend bent!

Kom je er niet uit? Bel of mail ons dan voor een persoonlijke uitleg.
T. +31 (0)174 21 22 23 | helpdesk@valkhortiplanner.com.

Verbeterd

Verbeterde weergave afwijkende vakmaten
Het was al mogelijk om vakken met een afwijkende maat (ook wel pasvak genoemd) in te tekenen in jouw project. Deze functie kun je gebruiken wanneer één of meerdere vak(ken) kleiner zijn, of wanneer er bijvoorbeeld een hemelwaterafvoer aanwezig is. Bij een dergelijk vak worden automatisch de benodigde materialen meegerekend.

Met deze update wordt dit nu ook duidelijk weergegeven door het nummer van het betreffende pasvak te markeren met een rode cirkel. Deze markering wordt weergegeven in zowel de tekenomgeving van de ValkHortiPlanner als in de plattegrond die je kunt downloaden.

Vragen?

Heb je vragen of zou je graag een complete uitleg willen van de ValkHortiPlanner calculatietool? Mail ons op helpdesk@valkhortiplanner.com of bel ons op: +31 (0)174 21 22 23.

We helpen je graag verder!